Werken in de keuken

Dagelijks verwerk je de producten uit de moestuin van zorgboerderij Meander tot een heerlijk middagmaal in de keuken.

Je maakt elke dag verse soep, een hoofdmaaltijd en een lekker dessert. Onder begeleiding van de kok was, snijd en bereid je de groenten tot een gevarieerde maaltijd. Na het koken maak je de keuken weer proper en help je bij de afwas. In de namiddag verwerk je de groenten voor de volgende dag of voor in de diepvries.

Je mag werken op je eigen tempo, wel hecht Meander veel belang aan hygiënisch werken in de keuken. Het is dan ook belangrijk dat je de nodige hygiëneregels kan opvolgen.

Man aan het werk in de keuken glimlacht naar de camera Clïent en begeleidster bekijken samen het menu

Ik werk buiten en in de keuken, dat doe ik erg graag. Het maakt me niet uit wat we koken, ik doe alles met veel plezier.

Foto van Ronny

Ronny

Cliënt dagondersteuning Meander